Joost broerse Tijdens je carriere als voetballer krijg je veel de maken met voetballiefhebbers, supporters en fans. Sommige supporters zijn er altijd, zowel bij de training als thuis- of uitwedstrijden en sommigen zie je af en toe, want niet iedereen kan altijd maar komen natuurlijk. Ook ontvang je regelmatig post. Dat is meestal om je te feliciteren, aan te moedigen of te steunen. En ook met kerst en valentijn ontvang je wel eens een kaartje. Af en toe krijg je het verzoek om een foto van jezelf, voetbalschoenen of shirt op te sturen of weg te geven voor een goed doel of een verzameling. Door te jaren heen heb ik een aantal fans gekregen en dat vind ik zeer bijzonder. Of het nu goed gaat of slecht ze laten altijd wat van zich horen en dat waardeer ik heel erg. Om wat terug te kunnen doen heb ik voor mijn fans een speciaal plaatsje gemaakt op mijn site. Daarmee wil ik ze bedanken voor alle steun en laten blijken dat het niet allemaal van 1 kant hoeft te komen.

Joost Sterkenburg Joost is al een lange tijd fan van mij. Hij woont in Winsum en was al een fan toen ik bij FC Groningen speelde. Regelmatig stuurde hij me daar een kaartje en daarin vertelde hij hoe het op school ging en hoe leuk hij het vond om zelf te voetballen bij Winsum. Ik vond het altijd leuk om zijn verhalen te lezen en hij hield me goed van alles op de hoogte. Inmiddels ontvang ik wat minder post, maar ik zie hem wel vaak op MSN.

 


Giovanni gio zijn kamerGiovanni komt uit een echte utregse familie. Sinds ik weer bij FC Utrecht speel is hij fan van mij. En een zeer fanatieke, want zodra hij met een trainingspak met Broerse erop op school liep en er een negatieve opmerking werd gemaakt dan kwam hij voor mij op en vertelde degene dan wel even dat hij mij een goede voetballer vind! En dat natuurlijk op een utrechtse manier. Bijzonder is ook dat hij als hij jarig is mijn hoofd door midden mag snijden die op een heerlijke slagroomtaart is geplant. Ook krijg ik via hem altijd bijzondere cadeautjes zoals een Joost Broerse handdoek en spiegel. Zijn vader Geert en moeder …. Hebben voor hem een mooie FC Utrecht kamer gemaakt. Ik hoop dat ze volgend jaar weer een seizoenskaart nemen, want ze waren zo teleurgesteld dat ik niet meer speelde een tijd geleden dat ze hun seizoenskaarten inleverden..

 


Joost en susanInge is een grote voetballiefhebster en ik heb haar leren kennen in Groningen. Daarna is ze me blijven volgen in Utrecht en regelmatig komt ze een dagje langs om naar de training te kijken en vervolgens even langs in de fanshop om weer wat van FC Utrecht of van mij aan te schaffen. Ik heb al heel wat cadeautjes van haar gekregen en iedere keer heeft ze weer wat origineels bedacht. Ook ontvang ik regelmatig een kaartje. Ze heeft haar moeder en vriendje ook al een beetje FC Utrecht-supporter gemaakt.

 


Joost en WimWim is ook woonachtig in Groningen en ook vaste FC Groningen supporter. Ik heb hem beter leren kennen nadat ik met Erwin Koen zijn huis kwam openen. Dat huis heet de Klaproos. Dat was een bijzondere dag en mijn handtekening hangt nog altijd aan de muur daar. De laatste jaren hebben we een beetje contact gehouden via de mail of MSN. Altijd vraagt hij dan of alles goed is en hoe het met Priscilla gaat. Ook pesten we elkaar altijd met wie hoger op de ranglijst staat, FC Utrecht of FC Groningen. Wim is een fijne trouwe supporter die wind, kou en regen trotseert om naar zijn cluppie en favoriete spelers te komen kijken.

 


Joost en MartinMartin komt uit De Bilt en is een zeer grote fan van FC Utrecht. Zijn wagen zit vol met foto´s van hem met zijn favoriete spelers. Hij komt vaak bij de training kijken met zijn moeder en oma. Martin bezoekt ook de wedstrijden en ik weet waar hij zit dus na de wedstrijd zwaai ik altijd even. Hij heeft samen met Debbie een spandoek voor mij gemaakt en dat vind ik echt super. Zo af en toe sporten we samen in de Hoogstraat en ik ga een keer bij hem kijken als hij rolstoelhockey moet spelen. Ook heb ik hem een keer in het ziekenhuis bezocht toen hij van een paard gevallen was. Regelmatig krijg ik leuke foto´s van hem doorgemaild. Ik heb zelfs een keer met zijn oma getennist bij FAK.

 


Joost en ReneRene komt uit Groningen en is hartstochtelijk FC Groningen supporter. Hij staat altijd achter de dug out. Nu in de euroborg hoop ik dat hij zijn plekje heeft behouden. Zijn vader is steward bij FC Groningen en zijn moeder gaat ook vaak mee naar het stadion. Ik ben met Rene in contact gekomen toen een ‘vuurpijl’ van mij een keer op zijn hoofd terecht kwam en toen kwam Rene op tv. Samen kwamen we toen in Man bijt hond, een tv-programma. Nu bellen we af en toe met zijn verjaardag en ik krijg af en toe een brief waarin hij vertelt hoe het met hem gaat.

 


Joost en SerenaSerena is ook een fan van mij. Ik kwam haar tegen bij FC Groningen en ze stond vaak nog te wachten na een wedstrijd, training of open dag. Ze heeft een groot aantal foto’s van mij op haar eigen web-log geplaatst samen met Britney Spears. Ze is ook nog een keer in Utrecht geweest bij de wedstrijd tegen FC Groningen. Laatste keer dat ik haar gezien heb was bij de wedstrijd FC Groningen – FC Twente in december 2005.

 


Joost en thijs en ruben Thijs Ruben en Thijs zijn ook fan van mij en we hebben zelfs familiebanden. De een is wat meer voetbalgek dan de ander, maar ze volgen het allebei. Thijs heeft een keer een spreekbeurt over mij gehouden en daarvoor zelfs een interview op film gezet. Verder heb ik het elftal (Eemnes F3) van Thijs een keer training gegeven en Ruben trainde toen ook goed mee. Ze werden gelijk kampioen. Ook op de open dag zoeken ze me altijd even op.

 


Joost en SusanSusan komt uit Groningen en daar is ze fan van mij geworden. Ze kwam toen al vaak bij de training kijken en af en toe komt ze nog in Utrecht langs. Na de training de fanshop in en daarna nog even de stad Utrecht verkennen. Op de open dag is ze altijd van de partij en dan neemt ze ook een cadeautje voor me mee. Verder krijg ik regelmatig post of een emailtje. Altijd maken we even een praatje en maakt ze een foto van ons samen.

logo macjob

advertentie ruimte

advertentie ruimte

advertentie ruimte

advertentie ruimte